Wendy van Baarle

In 2014 ben ik in aanraking gekomen met yoga. Na een jaar Hatha yoga ben ik Vinyasa gaan beoefenen. Dit doe ik nog steeds met veel plezier. Een paar jaar geleden volgde Yin yoga.
Yin was voor mij de weg naar binnen. Bewust aandacht hebben voor het moment, overgave en loslaten, zijn een paar kernwoorden.
Door de liefde voor Yin yoga en op zoek naar meer verdieping in mijn yogapractice, volgde ik in de -Functional Yin Yoga Teacher Training and Chakra studies- bij mijn favoriete leraren Anat Geiger en Marcel van de Vis.

Mede door yoga sta ik zelfbewuster in het leven en blijf ik in balans.
In mijn lessen staat een functionele benadering van yoga centraal. Vanuit een functionele benadering gaat het er vooral om hoe een houding voelt en
en niet zozeer hoe de houding eruit ziet. Wat ik studenten wil meegeven is dat geen lichaam hetzelfde is en dat wat voor de een prima werkt, voor de ander een onmogelijke opgave kan zijn. Samen gaan we op zoek naar wat voor jouw lichaam goed voelt om de energie vrij te kunnen laten stromen.

< Terug naar de docenten