Marga Edelman

Mijn naam is Marga Edelman. Voor mij is Yoga een levenswijze.

Ik ben begonnen met lesgeven in de sportwereld. Ik gaf ‘Buik, Billen, Benen’, Aerobics, Callanetics, Steps en Taibo. Hiervoor volgde ik de aerobicopleiding van KNGB en later haalde ik mijn certificaten bij de AALO. Toen kwam ik in aanraking met ‘Body Balance’ een combinatie van Thai Chi, Yoga en Pilates. Ik merkte hoe goed ik me voelde en mijn interesse voor yoga was gewekt.
Ik ben me in yoga gaan verdiepen. Vooral de yogafilosofie sprak me aan. Het veranderde mijn kijk op het leven en op mensen. Ik sta positiever in het leven, ben liefdevoller, gelukkiger en innerlijk rustiger. Ik leef meer in het moment door Mindfulness toe te passen in mijn dagelijkse bezigheden. Ik maak me minder zorgen om onbenulligheden. Osho spreekt mij aan. Hij vertelt ons meer te lachen en liefdevoller te leven. Verder ben ik ook zeer geïnteresseerd in de Ayurveda (de wetenschap leven).

Vanaf 2009 beoefen ik Yoga. In 2011 heb ik een Hatha Yoga opleiding afgerond bij Astrid van Dam en ben ik met veel plezier Yoga gaan geven. Ik vind persoonlijke aandacht en een goed contact hierin belangrijk. Daarnaast heb ik de ‘Yin Teacher Training’ en de advanced study ‘Yin Yang’  behaald bij Johan Noorloos, In 2017 heb ik de Teacher training Aerial (hangmat) Yoga bij Kompassie Yoga en heb met plezier Aerial Yoga gegeven.

Verder heb ik de volgende specialisaties behaald: Ashtanga- Flow- en Poweryoga, zwangersschapsyoga, postnataleyoga, shantala babymassage en Yoga Nidra.

Omdat ik denk dat je nooit te oud bent om te leren en dat het belangrijk is dat je jezelf blijft ontwikkelen ben ik eind maart 2019 gestart met de opleiding ‘Intuïtie Practitioner’ bij het Centrum voor Effectieve Intuïtie. In deze opleiding leer ik veel over het werken met chakra’s, energie en je uitstraling (aura).

Bij de YogaSchool hoop ik je te ontmoeten bij mijn Hatha en Yin Yoga lessen.

< Terug naar de docenten