Nikki van de Weerd

Mijn naam is Nikki en ik verzorg mooie Vinyasa yogalessen op de maandag avond bij De YogaSchool. Yoga heeft mij op heel veel gebieden enorm geholpen. Zo ook met het vinden van rust in mijn hoofd als adhd’er.
Ik ben een enthousiaste, liefdevolle docent met een passie voor yoga en dans. Ik verdiep mij al in yoga en het lesgeven hierin, wat ik prachtig vind om te doen. Ik ben ermee begonnen vanuit de dansopleiding. Toen ik deze had afgerond ben ik danslessen en sportlessen gaan geven zoals body pump, Zumba, body balance en meer, op verschillende plekken in Nederland en omstreken.

Het ontdekken van body balance lessen heeft mij naar yoga gebracht, waar ik direct verliefd op werd. Een liefde die altijd is gebleven. Yoga is een prachtige combinatie van een work-out en de rust vinden in jezelf. Yoga kan op zoveel verschillende manieren beoefend worden, waardoor je dit volledig kan beoefenen naar jouw eigen kunnen en behoefte. Mijn passie is om mensen te inspireren hun eigen potentieel te ervaren. Ik geef je de ruimte om je eigen aangeboren wijsheid aan te boren en je bewustzijn van geconditioneerde patronen te vergroten.

< Terug naar de docenten