Nicole Feenstra-Moinot

Al meer dan 20 jaar maakt yoga deel uit in mijn leven, soms wat meer dan andere jaren totdat ik 4 jaar geleden het roer om moest gooien en weer op zoek wilde gaan naar mijzelf. Wie ben ik nou eigenlijk, waar sta ik voor en wat wil ik nou eigenlijk? Simpele vragen die erg moeilijk te beantwoorden zijn als van de een op het ander moment je leven totaal op z’n kop staat. Mijn eerste Yin Yoga lessen volgde ik pas toen ik het roer om moest gooien en ik merkte al snel wat het met mij deed. Ik besefte dat Yin Yoga meer bij mij paste dan de andere vormen van Yoga. Zo leerde ik mijn lichaam weer opnieuw kennen en leerde vooral mijn grenzen beter aan te voelen tijdens de lessen. Een paar keer per week volgde ik lessen en ik kreeg steeds meer interesse om meer over deze vorm van Yoga te leren en over ons menselijk lichaam. In Amsterdam aan de Nieuwe Yogaschool volgde ik de lerarenopleiding en begon ik met les geven. Na alles wat ik had meegemaakt gaven de Yin Yoga lessen mij niet alleen de mogelijkheid om anderen onder te dompelen in de wereld van Yin Yoga maar iedere keer weer was het ook voor mij helend in mijn proces naar herstel. In mijn lessen neem ik jullie graag mee vanuit mijn hart in de wereld van Yin Yoga.

< Terug naar de docenten