Nicole Feenstra-Moinot

Al meer dan 20 jaar maakt yoga deel uit van mijn leven, soms meer dan andere jaren totdat ik 5 jaar geleden het roer om moest gooien en weer op zoek ging naar mijzelf. Wie ben ik nou eigenlijk, waar sta ik voor en wat wil ik nou eigenlijk? Simpele vragen die erg moeilijk te beantwoorden zijn als van het een op het andere moment je leven totaal op z’n kop staat.

Tijdens mijn eerste Yin yogalessen merkte al snel wat het met mij deed. Ik besefte dat Yin yoga het best bij mij past. Ik leerde mijn lichaam weer opnieuw kennen en vooral mijn grenzen beter aan te voelen tijdens de lessen. Een paar keer per week volgde ik lessen en ik kreeg steeds meer interesse om meer over deze vorm van yoga te leren en over ons menselijk lichaam. In Amsterdam volgde ik de lerarenopleiding en begon ik met les geven. Naast dat het lesgeven voor mijzelf een helend proces was heb ik nu ook de mogelijkheid om anderen onder te dompelen in de wereld van Yin. In mijn lessen neem ik jullie graag mee vanuit mijn hart in de wereld van Yin yoga.

< Terug naar de docenten