Blog

Mindfulness bijeenkomst 24 en 26 augustus

YouCanbe logo mindfulnessMindfulness introductiemoment
… gehaast, gestresst gevoel, piekeren …

Mindfulness is populair. Steeds meer wordt duidelijk dat een bewuste levensstijl een positieve invloed heeft op ons lichamelijk en geestelijk welzijn. Mindfulness is een krachtige methode die behulpzaam is om jezelf in de snel veranderende maatschappij staande te houden.

… Ga het zelf ervaren, en daarna oordelen …
Ben je nieuwsgierig en vraag je je af welke toegevoegde waarde in aandacht leven voor jou heeft? Ik nodig je uit om te ervaren en daarna te oordelen of mindfulness iets voor je kan betekenen. Geef je op!

Tijdens een 1,5 uur durende bijeenkomst maak je kennis met verschillende korte oefeningen, wordt de geschiedenis en de effecten van in aandacht leven uiteengezet. Tevens is er ruimte om vragen te stellen. Na afloop kun je zelf bepalen of een 8-weekse mindfulnesstraining iets voor jou kan betekenen.

Datum: 24 augustus 2016

Dag: woensdag
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Doelgroep: volwassenen
Locatie: Centrum Aandacht Nissewaard, Curieweg 9, 3208 KJ Spijkenisse
Prijs: € 10,00

Datum: 26 augustus 2016

Dag: vrijdag
Tijd: 9.30 – 11.30 uur
Doelgroep: volwassenen
Locatie: Centrum Aandacht Nissewaard, Curieweg 9, 3208 KJ Spijkenisse
Prijs: € 10,00

Bij aanmelding 8-weekse training wordt dit bedrag in mindering gebracht. In de agenda vind je de actuele data en tijden. De introductiemomenten gaan door bij minimaal 4 deelnemers. Een week voor het introductiemoment krijg je een mail of het doorgaat.

… geef jezelf een 8-weekse training cadeau. Je bent het waard!!!!