Mahalia van der Waal

Mahalia van der Waal - De YogaSchool

Op mijn 14e kwam ik in aanraking met yoga en het is nooit meer uit mijn leven gegaan. Ik beoefende thuis, zelfstandig met een boek uit de jaren 80. Dit was mijn ingang naar een weg van zelfontwikkeling en daar begon mijn honger voor het beter begrijpen van het leven, lijden en geluk. Ik begon steeds meer te lezen en cursussen te volgen. Ik luisterde oneindig veel naar podcasts en ging naar retraites om een beter beeld te krijgen van mezelf. 10 jaar later volgde ik pas de opleiding tot Hatha yoga docent. Daarnaast heb ik me verdiept in Poweryoga, Tieneryoga en Acroyoga en geniet ik zelf van vele andere yogastijlen. Wat ik belangrijk vind in de les is dat je luistert naar je eigen lichaam, wat steeds weer nieuwe dingen aangeeft. Dat je plezier beleeft en geniet van wat je ervaart, dat je op zoek gaat naar wat goed voelt, zonder je andere gevoelens te onderdrukken.
Inmiddels geef ik bijna 4 jaar les en vind ik het nog steeds bijzonder om anderen op de mat te mogen ontmoeten. Ik vind het heel leuk om nu ook bij De YogaSchool les te geven en voel me zeer welkom. In mijn Power & flow les kun je uitdaging verwachten met steeds verschillende opties, zodat je alles kan aanpassen aan je eigen niveau. Na onze inspanning genieten we van welverdiende diepe ontspanning.

< Terug naar de docenten