Lizzy van den Berg

Yoga leert mij ontzettend veel van waarde; gedachten relativeren, contact met mijn lichaam, dankbaarheid en acceptatie. Hoe ik leerde omgaan met weerstand in mijn lichaam tijdens yogahoudingen is een metafoor voor de momenten van weerstand in het leven.

In mijn yogalessen ligt de focus op luisteren naar je lichaam en gedachten, om er vervolgens bewust wel of niet in te gaan. Het feit dat je een invloed hebt op wat je voelt of denkt is een mooi besef. Ik vind het belangrijk dat je de yogales ervaart als een uur voor jezelf waarin je in het hier en nu de stilte kunt ervaren; rust in je hoofd en ruimte in je lichaam. Daarnaast is het heerlijk om de energiestroom en balans te ervaren door yoga. Na verloop van tijd word je flexibeler qua lichaam én in het dagelijks leven.

Als yoga nieuw voor je is dan is het goed om jezelf tijd te gunnen. Natuurlijk kom je jezelf op bepaalde vlakken tegen. Maar dat is ook het mooie! Je leert jezelf daadwerkelijk beter kennen. Je komt thuis bij jezelf. Weer in contact met de creatieve bron in jezelf, herinner je je dat jij de vormgever bent van je eigen leven.

Ik hoop je te ontmoeten in onze yogalessen!

Namasté

< Terug naar de docenten