Lizzy Kiene

Yoga leert mij ontzettend veel van waarde; gedachten relativeren, contact met mijn lichaam, dankbaarheid en acceptatie. Hoe ik leerde omgaan met weerstand in mijn lichaam tijdens yogahoudingen is een metafoor voor de momenten van weerstand in het leven.

In mijn yogalessen ligt de focus op luisteren naar je lichaam en de adem. Het feit dat je zelf invloed hebt op wat je voelt of denkt is een mooi besef. Ik vind het belangrijk dat je de yogales ervaart als een uur voor jezelf waarin je in het hier en nu de stilte kunt ervaren; rust in je hoofd en ruimte in je lichaam. Daarnaast is het heerlijk om stroming van energie en meer balans te ervaren. Na verloop van tijd word je fysiek flexibeler én in het dagelijks leven.

Als yoga nieuw voor je is kan het wat onwennig zijn. Geef het wat tijd. Natuurlijk kom je jezelf op bepaalde vlakken tegen. Dat is ook het mooie! Je leert jezelf daadwerkelijk beter kennen. Je komt thuis bij jezelf. Weer in contact met je creatieve bron, herinner je je dat jij de vormgever bent van je eigen leven.

Ik hoop je te ontmoeten in onze yogalessen!

Namasté

< Terug naar de docenten