Lilian Schadee

Yoga heeft mij geleerd meer in het hier en nu aanwezig te zijn, meer te ontspannen, beter te ademen en mijn grenzen te voelen. Ik voel dat ik niet alleen een denkend wezen ben, maar ook een voelend wezen. En ik leer nog elke dag!
In mijn yogales ligt de focus op vragen als; waarom voelen we ons zoals we ons voelen? Waarom zijn we moe of slapen we slecht? Waarom ervaren we stress of stijfheid? Yin yoga is meer dan een serie houdingen. Het gaat ook over ontspanning, energetische blokkades verhelpen, bindweefsel bewegen en voelen dat alles uiteindelijk verbonden is. We voelen ons het beste als alles stroomt.
Misschien heb je de indruk gekregen dat yoga bestemd is voor slanke, hippe en lenige mensen. Maar yoga is voor iedereen. Het gaat namelijk niet om hoe het er uit ziet en ook niet om het ideale plaatje. Het gaat om jou en om jouw beleving. Beginnen met yoga kan best spannend zijn. Alles is nieuw; de taal, de houdingen. Probeer verschillende yogastijlen en vind uit wat het beste bij je past op dit moment. Op die manier kun je kennis maken met yoga zonder helemaal uit je comfortzone te komen.

< Terug naar de docenten