Onze app & Online lessen

Hoe gebruik ik de Yogibit-app?

Stap 1: Download de app

Stap 2: Inloggen 

Deze stap hoef je maar éénmalig uit te voeren, hierna zul je ingelogd blijven.

Je wachtwoord voor de app kun je wijzigen via deze linkInloggegevens kwijt? Mail naar Marian@deyogaschool.nl

Stap 3: Check je credits

Let op: lessen waarvoor je in de aankomende weken staat aangemeld worden direct in mindering gebracht op je ‘nog te besteden lestegoed’. 

Stap 4: Aan- en afmelden voor lessen

Let op: Je kunt maximaal 4 weken vooruit lessen inplannen. Je kunt tot 5 minuten van te voren aanmelden voor een les. Je dient minimaal 2 uur van te voren af te melden om de credit nog te kunnen besteden op een ander moment.

Stap 5: Beheer je gegevens 

Door linksboven op de drie streepjes van de menuknop te klikken schuift het hoofdmenu in beeld.

Ga naar Profiel > Jouw profiel om daar je persoonlijke gegevens te controleren en eventueel te wijzigen.
Voer onderaan deze pagina ook jouw privacy voorkeuren in, vink hier bijvoorbeeld aan of je wilt dat je naam op de deelnemerslijsten wordt getoond of dat je anoniem verschijnt als “Jane Doe” of  John Doe”, of je onze nieuwsbrief wilt ontvangen etc. ( Onze nieuwsbrief is een echte aanrader 😉 

Ga naar Profiel > Jouw profiel om de algemene voorwaarden en privacy verklaringen van zowel YogiBit als De YogaSchool in te zien.

Klik in het hoofdmenu op Lidmaatschap om je lidmaatschap te controleren. Dit is tevens de plaats waar je lidmaatschappen kunt wijzigen en/of nieuw kan aanschaffen. Daarnaast kun je hier ook altijd terug vinden hoeveel lessen je nog te besteden hebt deze periode.

De YogaSchool biedt maandelijkse incasso aan. Je hebt de mogelijkheid een ondertekend formulier te uploaden en eventueel je IBAN nummer aan te passen via Lidmaatschap > Automatische incasso

Je betaalt maandelijks contributie, welke op de eerste dag van de maand geïncasseerd wordt.

Overige opties

Hoe doe ik mee met een online yogales?

Stap 1.

Ben je nog geen lid? Klik hier om een abonnement of rittenkaart aan te schaffen.

Ben je lid? Meld je aan voor yogalessen via het rooster in onze Yogibit app, zoals hierboven beschreven.

Stap 2.

Wanneer je aangemeld staat voor een yogales ontvang je 10 minuten voor we beginnen een e-mail met een link naar Zoom; het programma waarmee we de online yogalessen geven.

Om deel te nemen aan de online lessen via je PC is het handig als je Zoom al hebt geïnstalleerd voor we beginnen.  Klik hier om zoom te installeren op je PC en klik vervolgens bij ‘Zoom Client for Meetings‘ op ‘Download‘.

Volg je les vanaf je tablet of telefoon installeer dan de app genaamd ‘Zoom Cloud Meetings’. Klik hier om de Zoom app te downloaden voor Android (Google). Klik hier om de Zoom app te downloaden voor iOS (Apple).

Stap 3.

Let’s connect, have fun and do yoga!