Irma Meijboom

Mijn naam is Irma en ik heb 4 jaar yogalessen gevolgd bij Ans Geeve i.v.m. regelmatige rug en nekklachten. Daarna ben ik in 2008 verder gegaan bij Marian Korstanje omdat ik yoga niet meer kon missen.

Het geeft mij veel ontspanning en rust en heeft mij door moeilijke periodes in mijn leven geholpen, daar lichaam en geest een directe inwerking hebben op elkaar.

In 2015 werd ik toch wel nieuwsgierig wat een verdieping de opleiding mij kon geven en ben ik deze gaan volgen aan de Integrale Yogaschool in Rotterdam. In eerste instantie was dit om zelf meer verdieping te krijgen, maar al gauw bleek dat ik het ook heel fijn vond om dit door te geven aan andere mensen.

Yoga kun je beoefenen om te ontspannen, beter met klachten om te gaan van het bewegingsapparaat en daarbij als cadeau een soepeler lichaam te krijgen, wat door regelmatige beoefening erg snel kan gaan. Het is ook heel fijn dat iedereen eraan kan deelnemen! Jong en oud, lenig of stijf en ook als je wat minder fit bent. Je kan en mag er gewoon lekker jezelf zijn en een ieder kan er zijn eigen voordeel meedoen!

Vanaf september 2017 ben ik gestart met lesgeven in de Yogaschool in de fijne sfeer van
de studio in Poortugaal.

 

< Terug naar de docenten