Het Kampvuur

Het Kampvuur is het nieuwe initiatief van De YogaSchool: een spiritueel gezondheidscentrum waar zelfontwikkeling centraal staat. Enthousiaste mensen bieden hun specialiteiten aan zoals reiki, emotional coloring en aurahealing, mindfulness, voeding, feelgood. Alle deelnemers hebben een eigen praktijk en werkwijze. Via de website van Het Kampvuur, waar de activiteiten van verschillende aanbieders in een overzicht samengebundeld zijn, lees je wat bij jou past en kun je gemakkelijk een afspraak maken. 

Voor iedereen die:

De officiële opening van Het Kampvuur was op zaterdag 21 augustus 2021 bij de IJsclub in Poortugaal. Leden van De YogaSchool, gezondheidliefhebbers en mensen uit de buurt waren aanwezig. Het was een heel gezellig samenkomen bij een echt kampvuur. Kortom een inspirerende avond!

We bundelen mindfulness- en gezondheid gerelateerde diensten in een mooi overzicht onder de koepel van Het Kampvuur. Een ieder die iets te bieden heeft op het gebied van gezondheid en mindfulness is welkom om zich aan te sluiten bij Het Kampvuur. Bel met Lizette: 06-18311943 of mail naar: HetKampvuur7@hotmail.com

Voor meer informatie: www.kampvuurgesprek.com

.

.

.

Kampvuur vlammen

.

Kimberley van Eijk – van de Werken

Kim is natuurvoedingsadviseur & yogadocent. Voor inspiratie in het koken met meer groenten, kun je een super leuke workshop bij haar volgen waarin je op een praktische manier leert gezonder te eten, of laat je persoonlijk begeleiden naar een gezondere leefstijl. 

Klik hier voor Kim’s website: kimvaneijk.nl

.

Kampvuur Reiki

Reiki behandeling en massage, therapeutic touch.

Aanmelden bij Rob Littel: kampvuurreiki.nl

.

Bodynamic

Lichaam en geest zijn verbonden. Leer meer over deze verbintenis via Bodynamic therapie. 

Locatie: De YogaSchool Hoogvliet, Stelle 36

Kosten: €45,- voor een intake van 45 minuten

Aanmelden bij Kristina Vasiljevaite: kristina@bodynamic.com

.

Het Kampvuurgesprek

Ruimte en tijd voor vraagstukken uit je dagelijks leven. 

Aanmelden bij Lizette Littel: kampvuurgesprek.com

.

Yoga & Coloring

Omdat spiritualiteit en creativiteit hand in hand gaan heeft Liz van den Berg een workshop ontwikkeld waar yoga en schilderen samen komen. Zonder enige prestatiedrang of hechtenis aan het resultaat mag je aan de hand van een vraag de creativiteit, die in een ieder van ons zit, laten stromen. We gebruiken verschillende materialen waaronder waterkleuren. Om de creativiteit aan te boren en meer naar binnen in jezelf te keren begint de workshop met ademhalingsoefeningen en specifieke yogahoudingen die passen bij jou op dat moment.

Kosten: €45,- per sessie van een uur.

Locatie: De YogaSchool Hoogvliet

Aanmelden door te mailen of bellen naar Liz van den Berg: Lizdelaberg@gmail.com 0643828739

.

Gestaltart therapeut en kunstenaar met klei

Aanmelden bij Gerine Dubbeldam via www.h-artenco.nl

.

Holistische gezondheidscoaching

Cynthia Embrace werkt als holistisch gezondheidscoach, bekwaam in o.a. quantum hypnose- healing techniek level 2 en aurameditatie. 

Klik hier voor de meer informatie: www.trickortreatyourcellf.com

.

Pure by Dunde

Döndü Mens-Yilmaz (je zegt Dunde) helpt je vanuit vele jaren ervaring met 100% natuurzuivere en holistische huidverzorging op weg naar een gezonde en stralende huid. Pure by Dunde biedt huidanalyse en huidadvies op maat, effectieve en duurzame producten om thuis mee aan de slag te gaan en kant en klare producten van eigen productenlijn.

Kijk voor meer informatie of een afspraak op www.PurebyDunde.nl

 

Mirros – verrassend ontwikkelen

Mirjam Rosier is bekend van de stiltewandelingen die zij organiseert in de Rhoonse Grienden. Ook zie je haar elk jaar in de krant als organisator van de landelijke Dag van de Stilte op 31 oktober. ’s Ochtends organiseert zij een stiltewandeling en ’s middags zijn er drie creatieve workshops.
 
Creativiteit, stilte en innerlijke wijsheid zijn de uitgangspunten van haar workshops en coaching. 

Kijk eens op www.mirros.nl of bel naar 0626846373.

.