Het Kampvuur

Een mooi initiatief

Het Kampvuur is een mooi initiatief in samenwerking met De YogaSchool: een spiritueel gezondheidscentrum waar zelfontwikkeling centraal staat. Enthousiaste mensen bieden hun specialiteiten aan zoals reiki, creatieve workshops, aurahealing, mindfulness en voedingsadvies. Alle deelnemers hebben een eigen praktijk en werkwijze.

 

 

 

 

 
 
.

Voor iedereen die:

De officiële opening van Het Kampvuur was op zaterdag 21 augustus 2021 bij de IJsclub in Poortugaal. Leden van De YogaSchool, gezondheidsliefhebbers en mensen uit de buurt waren aanwezig. Het was een heel gezellig samenkomen bij een echt kampvuur. Kortom een inspirerende avond!

.

We bundelen mindfulness- en gezondheid gerelateerde diensten bij Het Kampvuur. Een ieder die een dienst of product te bieden heeft op het gebied van gezondheid en mindfulness is welkom om zich aan te sluiten bij Het Kampvuur. Bel met coordinator Lizette Littel-Baetens: 06-18311943 of mail naar: HetKampvuur7@hotmail.com

Voor meer informatie: www.kampvuurgesprek.com

.

.

.

Kampvuur vlammen

.

Gestaltart therapeut en kunstenaar met klei

Aanmelden bij Gerine Dubbeldam via www.h-artenco.nl

.

Het Kampvuurgesprek

Lizette Littel-Baetens is de coördinator van Het Kampvuur. Wil jij je bij Het Kampvuur voegen? Maak dan zonder kosten een afspraak voor een oriënterend gesprek. Je kunt Lizette bereiken via 06-18311943 of mail naar: Hetkampvuur7@hotmail.com

Daarnaast biedt Lizette vanuit haar eigen praktijk ruimte en tijd voor vraagstukken uit je dagelijks leven. Lizette gaat graag met je in gesprek wanneer je even vastloopt in je leven. Met haar jarenlange ervaring als verpleegkundig specialist en oprechte interesse biedt Lizette een luisterend oor waar je weleens bijzonder veel aan kunt hebben. 

.

Yoga & Art

Omdat spiritualiteit en creativiteit hand in hand gaan heeft Lizzy van den Berg een workshop ontwikkeld waar yoga en schilderen samen komen. Zonder enige prestatiedrang of hechtenis aan het resultaat mag je aan de hand van een verdiepingsvraag de creativiteit, die in een ieder van ons zit, laten stromen. We gebruiken verschillende materialen waaronder waterkleuren. Om de creativiteit aan te boren en meer naar binnen in jezelf te keren begint de workshop met ademhalingsoefeningen en specifieke yogahoudingen die passen bij jou op dat moment.

Aanmelden door te mailen of bellen naar Liz van den Berg: Lizdelaberg@gmail.com 0643828739

.

.

Kampvuur Reiki

Rob Littel geeft ontspannende Reiki behandelingen, massage & Therapeutic touch.

Aanmelden bij Rob Littel: kampvuurreiki.nl

.

Holistische gezondheidscoaching

Cynthia Embrace werkt als holistisch gezondheidscoach, bekwaam in o.a. quantum hypnose- healing techniek level 2 en aurameditatie. 

Klik hier voor de meer informatie: www.trickortreatyourcellf.com

.

Mirros – verrassend ontwikkelen

Mirjam Rosier is bekend van de stiltewandelingen die zij organiseert in de Rhoonse Grienden. Naast coördinator voor de Landelijke Dag van de Stilte is zij kunstzinnig dynamisch coach en SoulCollage®-facilitator. Zij geeft diverse workshops: SoulCollage®, Dieren met Betekenis, Schenken en Ontvangen en In Stilte Creatief. Deelnemers ontdekken steeds meer kanten van zichzelf en kunnen zichzelf ont-wikkelen: telkens weer een wikkel eraf halen, en kijken wat eronder zit. Mirjam biedt een rustige en veilig bedding, waarin je je welkom voelt om jezelf te laten zien.
Bij de activiteiten geldt een speciaal tarief voor minder draagkrachtigen.
 
Creativiteit, stilte en innerlijke wijsheid zijn de uitgangspunten van haar workshops en coaching. 

Kijk eens op www.mirros.nl of bel naar 0626846373.

 

.