Het Kampvuur

Het Kampvuur is het nieuwe initiatief van De YogaSchool: een spiritueel gezondheidscentrum waar zelfontwikkeling centraal staat. Enthousiaste mensen bieden hun specialiteiten aan zoals reiki, emotional coloring en aurahealing, mindfulness, voeding, feelgood. Alle deelnemers hebben een eigen praktijk en werkwijze. Via de website van Het Kampvuur, waar de activiteiten van verschillende aanbieders in een overzicht samengebundeld zijn, lees je wat bij jou past en kun je gemakkelijk een afspraak maken. 

Voor iedereen die:

De officiële opening van Het Kampvuur vindt plaats op zaterdag 21 augustus 2021 om 19:00 uur in de IJsclub in Poortugaal. Alle leden van De YogaSchool, ook introducees en iedereen die zich wil laten inspireren is welkom. We nodigen een ieder uit die iets te bieden heeft op het gebied van gezondheid en mindfulness om zich aan te sluiten bij Het Kampvuur. Neem contact op met Lizette: 0618311943. Het is mogelijk om je specialisatie te presenteren door middel van een stand of tafel en ideeën uit te wisselen met andere deelnemers. We bundelen alle mindfulness- en gezondheid gerelateerde diensten tot een mooi overzicht van wat Het Kampvuur en De YogaSchool aanbieden.

Naast de opening van Het Kampvuur, vieren we ook dat het nieuwe seizoen van De YogaSchool is begonnen met het zingen van een mantra bij een echt kampvuur. We verwelkomen jullie graag en wij hopen er een mooie, inspirerende en liefdevolle avond van te maken! 

Let op er zijn bij de IJsclub een stuk meer parkeerplekken voor fietsen dan voor auto’s.

.

Voor meer informatie: www.kampvuurgesprek.com
Bel met Lizette: 06-18311943 of mail naar: HetKampvuur7@hotmail.com

.

Kampvuur vlammen

.

Aquamarijn

Marjolijn van de Steen geeft Reiki, aura healing en schilderen met passie. 

Klik hier voor de website: aquamarijn-reiki.nl

.

Kampvuur Reiki

Reiki behandeling en massage, therapeutic touch.

Aanmelden bij Rob Littel: kampvuurreiki.nl

.

Bodynamic

Lichaam en geest zijn verbonden. Leer meer over deze verbintenis via Bodynamic therapie. 

Locatie: De YogaSchool Hoogvliet, Stelle 36

Kosten: €45,- voor een intake van 45 minuten

Aanmelden bij Kristina Vasiljevaite: kristina@bodynamic.com

.

Het Kampvuurgesprek

Ruimte en tijd voor vraagstukken uit je dagelijks leven. 

Aanmelden bij Lizette Littel: kampvuurgesprek.com

.

Emotional Coloring

Zonder enige prestatiedrang of hechtenis aan het resultaat mag je aan de hand van een vraag in stilte de creativiteit, die in een ieder van ons zit, laten stromen. We gebruiken verschillende materialen waaronder waterkleuren.

Kosten: €45,- per sessie van een uur.

Aanmelden door te mailen naar Liz van den Berg: Lizdelaberg@gmail.com