Esther Buitendijk

Esther BuitendijkNa 14 jaar manager geweest te zijn in de cosmetica branche, ben ik in 2010 vanuit nieuwsgierigheid begonnen, met Kundalini yoga. Door de prettige oefeningen voor de hele wervelkolom merkte ik al snel verbetering. Vervolgens merkte ik ook dat er mentaal iets veranderde, dit had eerst betrekking op het evalueren van de lichamelijke vooruitgang die ik boekte, maar al gauw ook op mijn denken en handelen. Ik kon beter de rust bewaren in drukke situaties, gemakkelijker relativeren en door de stroom van de ademhaling mijn concentratie hervinden. Naast de fysieke oefeningen werd het voor mij steeds belangrijker om gerichte aandacht te geven aan de mantra’s en meditaties. Vervolgens heb ik een opleiding Kundalini yoga in gedaan en ben ik gaan lesgeven, wat ik met veel plezier doe.

Een volgende stap was om naast mijn yogalessen meer werk te zoeken wat aansluit bij mijn energie. Zo ben ik mijn eigen praktijk begonnen en deze is nog steeds in ontwikkeling .

Het liefst werk ik met groepen en groepsprocessen het stemt mij nederig en dankbaar als ik hier deel van mag uitmaken.

Mijn visie is de harmonie en zelfliefde in mijzelf en de wereld om mij heen te vergroten en(samen) te groeien in bewustzijn

< Terug naar de docenten