Cursussen

Piano Ligconcert

Tijdens dit pianoconcert laat Pieter Hoogland paar van de mooiste stukken horen van Ludovico Einaudi. Wat dit concert extra bijzonder maakt is dat je fijn op je yogamatje kunt gaan liggen, eventueel een deken en kussen, om de muziek in Savasana te ondergaan. De muziek van Einaudi leent zich hier perfect voor, met mooie vloeiende klanken en golvende melodieën, dan weer ritmisch en versnellend en dan weer trager en dromerig.

Data: zondag 11 augustus van 16.00 tot 17.30 uur

Locatie: Stelle 28, Hoogvliet. Studio 1

Kosten: € 15,- p.p. Contant bij aanvang te betalen

Aanmelden: Marian@deyogaschool.nl

Geniet van yoga op het strand

In augustus organiseert Karin Noordzij twee keer een strandyogales. Kom heerlijk tot rust bij het geluid van de
golven. Na de les drinken we een kopje thee of koffie in het nabij gelegen restaurant.

Data: vrijdagochtend 16-8-19 en zondagochtend 25-8-19

Tijd: van 9.30 tot 10.30 uur

Locatie: 2e slag Rockanje (eigen vervoer, betaald parkeren)

Kosten: € 15,- per les

Aanmelden: mail naar karin.noordzij@anima4ever.nl

*doorgang bij minimaal 4 personen en droog weer.

Familieopstellingen

Een workshop familieopstellingen kan laten zien welke verbindingen je hebt met jezelf, je familie en anderen om je heen. We maken allemaal continue verbindingen met anderen. Sommige initiëren we zelf en anderen worden ons bij geboorte meegegeven. Je bent daardoor onderdeel van meerdere systemen. Wanneer er een actie plaatsvind in een deel van een systeem heeft dit altijd invloed op andere mensen/ delen van dit systeem.

Door middel van een opstelling krijg je zicht op welke dynamieken er aanwezig zijn en hoe deze jou en je systeem/familie beïnvloeden. Zulk inzicht geeft verheldering en opluchting en zorgt ervoor dat je vaak verder kan en sterker in je schoenen staat.  Je krijgt de kans om de situatie vanuit een breder perspectief te bekijken en daarin rust en acceptatie te ervaren.

Mahalia (29) begeleidt deze workshops met compassie en helderheid.  Je kunt komen als representant, als je een vraag wilt inbrengen of als je graag eens een opstelling wilt zien. Er is ruimte voor meerdere opstellingen.

Data: Zaterdag 31 augustus, 26 oktober, 30 november

Tijd: 14:00 -16:00 uur

Locatie: Curieweg 9, Spijkenisse, Studio 1

Kosten: € 30,00 (vroegboek € 25,00) Incl. koffie/thee en lekkers.

Aanmelden: www.onlineontspannen.nl of info@onlineontspannen.nl

Meditatieles

Door middel van een aantal verschillende meditatietechnieken zoeken we de innerlijke rust bij ons zelf. Daarna is gelegenheid om na te praten onder genot van een kopje thee of koffie met iets lekkers.

Data: vrijdagmiddag 6-9-19 van 13.30 tot 15.00 uur en zondagochtend 8-9-19 van 10.00 tot 11.30 uur

Locatie: De Yogaschool Poortugaal studio 1

Kosten: € 15,- per les

Aanmelden: mail naar karin.noordzij@anima4ever.nl

*doorgang bij minimaal 6 personen

Yoga voor mensen met Parkinson

Gezonde & natuurlijke voeding; Hoe stel je een gezonde maaltijd samen?

Gezond eten, hoe doe ik dat? Tijdens de workshop leer je meer over wat gezonde en natuurlijke voeding is, en hoe een gezonde maaltijd er uit ziet. Je krijgt praktische tips en handvaten waarmee je zelf gezonde  maaltijden kunt samenstellen. Ter inspiratie liggen er receptenboeken en natuurlijk iets lekkers (gezond) om te proeven. We sluiten af met een ontspanningsoefening zodat je zowel ontspannen als vol van inspiratie weer naar huis gaat!

Datum: 14 september van 10.00 – 12.00 uur 

Locatie : Yogastudio 1 Portugaal

Kosten : 20 euro p.p

Aanmelden:  info@veggiebekkie.com

Mindful Self-Compassion

Deze wetenschappelijk onderbouwde training is een 8 weekse training om met aandacht in het huidige moment liefdevol bij jezelf en anderen te blijven. MSC is ontwikkelt door Kristin Neff en Christopher Germer en wordt inmiddels wereldwijd gegeven. Het werkt o.a. stressreducerend, angstverlagend en geeft een blijvend welzijnsgevoel.

We maken gebruik van mindfulness en meditatie, daar hoef je geen ervaring mee te hebben. Er zijn 9 bijeenkomsten, 8 zijn wekelijks en een korte stilte retraite ( deze is inclusief voedzame lunch), in totaal 30 contacturen. Je krijgt een handout, verschillende oefeningen en meditaties voor thuis. Een wekelijkse terugkoppeling na elke les via de mail.

Data: 3, 10, 17, 24 september en 1, 8, 15 en 22 oktober
Locatie: De Yogaschool in Poortugaal
Kosten: € 395,- voor de gehele cursus
Aanmelden: Voor actuele data, meer informatie en reservering van een plek verzoeken wij u contact op te nemen met Pauline. Stuur een mailtje naar zelfcompassiewerkt@gmail.com of bel 0628536035.