Cursussen

Meditatieles

Door middel van een aantal verschillende meditatietechnieken zoeken we de innerlijke rust bij ons zelf. Daarna is gelegenheid om na te praten onder genot van een kopje thee of koffie met iets lekkers.

Datum: zondagochtend 10-11-19

Tijd: van 10.00 tot 11.30 uur

Locatie: De Yogaschool Poortugaal studio 1

Kosten: € 15,- per les

Aanmelden: mail naar karin.noordzij@anima4ever.nl

*doorgang bij minimaal 6 personen

 

Mindful Self-Compassion

Deze wetenschappelijk onderbouwde training is een 8 weekse training om met aandacht in het huidige moment liefdevol bij jezelf en anderen te blijven. MSC is ontwikkelt door Kristin Neff en Christopher Germer en wordt inmiddels wereldwijd gegeven. Het werkt o.a. stressreducerend, angstverlagend en geeft een blijvend welzijnsgevoel.

We maken gebruik van mindfulness en meditatie, daar hoef je geen ervaring mee te hebben. Er zijn 9 bijeenkomsten, 8 zijn wekelijks en een korte stilte retraite ( deze is inclusief voedzame lunch), in totaal 30 contacturen. Je krijgt een handout, verschillende oefeningen en meditaties voor thuis. Een wekelijkse terugkoppeling na elke les via de mail.

Data: 3, 10, 17, 24 september en 1, 8, 15 en 22 oktober
 
Locatie: De Yogaschool in Poortugaal
 
Kosten: € 395,- voor de gehele cursus
 
Aanmelden: Voor actuele data, meer informatie en reservering van een plek verzoeken wij u contact op te nemen met Pauline. Stuur een mailtje naar zelfcompassiewerkt@gmail.com of bel 0628536035.
 
 

 

Ouder & Kind-yoga

Op zaterdag 14 december geeft Ilse de laatste ouder en kind yogales van dit jaar. Voor kinderen in de leeftijd 2 t/m 6 jaar samen met hun vader, moeder, opa of oma. De les draait om het samen spelenderwijs ontdekken van yoga rondom het thema winter.

Datum: 14 december

Tijd: 9.30 – 10.30 uur

Locatie: Stelle 28, Hoogvliet, Studio 1

Kosten: 15,00 euro per koppel

Aanmelden of voor vragen:  ilsebiesheuvel@gmail.com

 

Familieopstellingen

Een workshop familieopstellingen kan laten zien welke verbindingen je hebt met jezelf, je familie en anderen om je heen. We maken allemaal continue verbindingen met anderen. Sommige initiëren we zelf en anderen worden ons bij geboorte meegegeven. Je bent daardoor onderdeel van meerdere systemen. Wanneer er een actie plaatsvind in een deel van een systeem heeft dit altijd invloed op andere mensen/ delen van dit systeem.

Door middel van een opstelling krijg je zicht op welke dynamieken er aanwezig zijn en hoe deze jou en je systeem/familie beïnvloeden. Zulk inzicht geeft verheldering en opluchting en zorgt ervoor dat je vaak verder kan en sterker in je schoenen staat.  Je krijgt de kans om de situatie vanuit een breder perspectief te bekijken en daarin rust en acceptatie te ervaren.

Mahalia (29) begeleidt deze workshops met compassie en helderheid.  Je kunt komen als representant, als je een vraag wilt inbrengen of als je graag eens een opstelling wilt zien. Er is ruimte voor meerdere opstellingen.

Data: 29 september, 26 oktober, 30 november

Tijd: 14:00 -16:00 uur

Locatie: Curieweg 9, Spijkenisse, Studio 1

Kosten: € 30,00 (vroegboek € 25,00) Incl. koffie/thee en lekkers.

Aanmelden: www.onlineontspannen.nl of info@onlineontspannen.nl