Birgitta Gille

Toen ik jaren geleden rijles volgde vroeg mijn instructrice na de les of ze het stuur nog terug kreeg. Blijkbaar hield ik dit krampachtig vast. Ze adviseerde me op yoga te gaan. Ik heb dit advies opgevolgd en ik heb daar o.a geleerd om het verschil tussen spannen en ontspannen te voelen.

Later kwam ik in contact met Marian Korstanje. Ik volgde bij haar een cursus kinderyoga voor in de klas. Wat ik daar leerde heb ik toegepast in mijn lessen op de basisschool en bij mijn lessen bewegingsexpressie. In de zomervakantie 2016 belde Marian mij om te vragen of ik wegens zwangerschapsverlof van 1 van de docenten kinderyoga wilde geven. Ik vond het een mooie ervaring en ben de integrale kinderyoga opleiding gaan doen. Ik geniet van de ontspannen sfeer tijdens de lessen die inspelen op de belevingswereld van de kinderen. De kinderen leren zichzelf en hun lichaam steeds beter kennen. Plezier staat in de lessen voorop en niet wie de beste is.

De kinderen dragen zorg voor elkaar en gaan met respect met elkaar om. Ik ben dankbaar dat ik dit mag doen bij deze fijne Yogaschool!

< Terug naar de docenten