Bella Marijn Stouten

Mijn eerste ervaring met yoga was 8 jaar geleden. Ik had toen een intens leven met veel ups en downs, maar voor dat laatste weinig aandacht. Door yoga voelde ik mij weer verbonden met mijzelf. Iets wat zo fijn aanvoelde. Weglopen voor mijn gevoelens kon niet meer.

Twee jaar later kreeg ik burn-out klachten. Ik nam ontslag en besloot te gaan reizen, te gaan waar de wind mij zou brengen, op zoek naar mijzelf. Ik kwam erachter dat ik hoogsensitief was en het daar moeilijk mee had. Door yoga kwam ik weer in verbinding met mijn lichaam en mijn eigen energie, omarmde ik mijn gevoeligheid en deelde mijn proces met anderen.

Na mijn reis wist ik dat er iets op mijn pad zou komen wat in lijn zou zijn met de ontwikkeling die ik door had gemaakt. Ik werd gevraagd om een yogales te geven en dit voelde als een mooie aansluiting. Ik besloot hierna de Ashtanga/Vinyasa opleiding te doen in India.

Inmiddels geef ik twee jaar les en bouw ik vaak mijn lessen op met thema’s uit het leven. Met veel plezier start ik nu ook op De Yogaschool.

< Terug naar de docenten