Lesplanner App

Hoe gebruik ik de YogiBit app voor het inplannen van mijn lessen?

 

Stap 1: Download app

Klik via je telefoon “hier” om de app te downloaden voor Android (Google).
Klik via je telefoon “hier” om de app te downloaden voor iOS (Apple).

 

Stap 2: Inloggen in de app

Open de app, zoek De YogaSchool op en voer je inloggegevens in.

Deze stap hoef je maar éénmalig uit te voeren, hierna zul je altijd ingelogd zijn en direct naar De YogaSchool geleid worden wanneer je de app opent.

Je wachtwoord voor de app kun je wijzigen via deze link .

 

Stap 3: Beheer je gegevens

Door linksboven op de menuknop van de app te klikken schuift het hoofdmenu in beeld.

Ga naar Profiel > Jouw profiel om daar je persoonlijke gegevens te controleren en eventueel te wijzigen.
Voer onderaan deze pagina ook jouw privacy voorkeuren in, vink hier bijvoorbeeld aan of je wilt dat je naam op de deelnemerslijsten wordt getoond of dat je anoniem verschijnt als “Jane Doe” of  John Doe”, of je onze nieuwsbrief wilt ontvangen etc. ( Onze nieuwsbrief is een echte aanrader 😉 )

Ga naar Profiel > Jouw profiel om de algemene voorwaarden en privacy verklaringen van zowel YogiBit als De YogaSchool in te zien.

Klik in het hoofdmenu op Lidmaatschap om je lidmaatschap te controleren. Dit is tevens de plaats waar je lidmaatschappen kunt wijzigen en/of nieuw kan aanschaffen. Daarnaast kun je hier ook altijd terug vinden hoeveel lessen je nog te besteden hebt deze periode.

De YogaSchool biedt maandelijkse incasso aan. Je hebt de mogelijkheid je IBAN nummer te controleren via Lidmaatschap > Automatische incasso

 

Stap 4: Check je credits

Laat ons per mail weten in welke groep je automatisch wekelijks op de leslijst wilt. Wil je liever geen vaste groep en iedere les zelf inplannen? Dan kan dat! Wanneer je dit wilt maar je al voor vast wekelijks staat ingedeeld in een groep dan kun je ons een verzoek mailen om uitschrijving uit je vaste groep. 

Stap 5: Aan- en afmelden voor lessen

 

Let op: Je kunt maximaal 4 weken vooruit lessen inplannen. Je kunt tot 5 minuten van te voren aanmelden voor een les. Je dient minimaal 2 uur van te voren af te melden om de credit nog te kunnen besteden op een ander moment.

 

 

 

 

Overige opties

Berichten
Hier ontvang je berichten die vanuit De YogaSchool zijn verzonden.
Het is enkel mogelijk berichten te ontvangen. Het is niet mogelijk om berichten terug te sturen. Zie instellingen voor het ontvangen van pushnotificaties en meldingen.

 

Heb je vragen of opmerkingen? Mail gerust naar Marian@deyogaschool.nl